söndag 25 november 2012

Syster yster

En, eller max, två gånger om året brukar jag och min älskade syster försöka att ses. Träffas, bara hon och jag...konstigt att det ska behöva vara så svårt att få till ett datum när det passar oss båda, men nu så...
Då brukar vi försöka skämma bort varandra...
I år hade jag köpt en gul ros, med några tillhörande strån som bildade ett hjärta....hon formligen ÄLSKAR gula rosor!!!....och stråna, ja, det kan ni ju förstå själva varför de var formade så. Jag har bara en syster, och för mig är hon den bästa i världen!
När hon kom så bjöd jag på glögg med pepparkakor och en röra av creme fraiche med kvibille ädelost...smaskigt, kan jag lova!
Sedan var det dags för förrätten, som i år blev en kalasgod ( i mitt tycke) kantarellsoppa! Det blev inget över, så jag misstänker att hon också tyckte om den :)
Till huvudrätt blev det plankstek, gjord på ryggbit av nötkött, det är lika gott som filén! Mums än en gång.
Efterrätt orkade vi ingen, men däremot blev det en liten ostbricka, och det satt inte fel det heller, sådär frampå nattkröken....
Dessutom ville ju de små rara fyrbeningarna vara med......minstingen fick till och med komma upp i famnen en liten stund....han gillar ju annars helst att vara hos sin matte:)
Givetvis var det ju bara tvunget att tända den go´a brasan....bara såååå mysigt att sitta och njuta av värmen och skenet från den.

Ha en go´ vecka, så ska jag försöka få ut lite bilder från Dublin!

KRAM PÅ ER, ALLIHOP!

2 kommentarer:

 1. Det var en underbar, fantastisk, härlig afton!!! <3 <3 <3

  Var ligger Dublin? England, va?

  ;)

  SvaraRadera
 2. Tack själv älskade syster yster! Så himla mysigt att kunna få till det att träffas en eller två gånger om året:)
  Ha nu en skön advent!
  Kramen (=)

  SvaraRadera

Tack för att Du skriver en liten rad
Då blir jag så väldigt glad