måndag 12 maj 2014

Det regnar...

....men inte när jag är hemma....
Det har regnat helt galet idag där jag jobbar, även när jag for hem, men väl hemkommen så var det uppehåll! Inte var jag ledsen för det....
Jobbat länge idag, så jag kastade mig ut med kameran för att försöka hinna fånga några av alla dessa vackra regndroppar, som man ser överallt...
Jag har inte redigerat eller beskurit en enda bild, utan så här blev de, och det är exakt så som jag upplevde det....
...så titta och njut, för det har jag gjort, och försök förnim den underbara doft som blir när det har regnat och det bara luktar friskt och rent....
Massor med bilder blev det....


När jag suttit och tittat in hos er mina bloggvänner, gick jag tillbaka till min egen blogg och tittade  ånyo på bilderna, då får jag se att det sitter en insekt på sista bilden! Lite kul att se i efterhand, precis som hos Lindsjö taxar,  fast hon såg det innan hon lade ut sitt inlägg och så var ju hennes lite större och finare, men ändå.....lite bonus på bilden :)

12 kommentarer:

 1. Fina regntunga bilder!
  Redan så stora blad på Syrenen!!
  Ha de bra
  Mariana

  SvaraRadera
 2. Åh, vilka vackra bilder! Bild 2 med droppen som klamrar sig fast och inte riktigt vågar släppa taget, Bild 9 med tulpanen som stolt trotsar regnmolnen, Bild 12 där dropparna samlas som en flock kristaller på det vackra tulpan(?)bladet!

  Du är en så duktig fotograf!!!

  Härhemma slutade det också regna lagom tills jag kom hem, blev en lååång ridtur istället för fotografering. Idag har även själen fått sitt!

  Kram! från Lilla Syz

  SvaraRadera
 3. Jättefina bilder!
  Vi hade bara några småskurar idag. VIlja smet ut genom nätet o var borta 3 timmar innan jag kunde hitta henne väckandes i en plantering bra långt hemifrån.
  Nu har Ayla börjat löpa så jag hoppas Tyra kommer igång med

  SvaraRadera
 4. Aha, nu tänkte vi nästan likadant. Mitt senaste inlägg handlar delvis också om regndroppar...

  Finurligt inlägg om de olika fåglarna tidigare. ;-)

  Jag var neråt dina trakter i går, då vi var till Värsås-trakten på födelsedagskalas för ett syskonbarn. :-)

  Vädret i kanten ordnade jag för länge sedan, så jag har nästan glömt hur jag gjorde. Men använd en gadget och följande sida: http://www.klart.se/widget/
  Här finns tips på andra vädertjänster till bloggar:
  http://borjablogga.se/2009/sa-far-du-en-vader-widget-till-din-blogg/
  Lycka till!

  Vårhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 5. Superfina bilder. Ibland tycker man att man tagit en riktigt fin bild. Strax efter kommer någon som tagit ännu finare. Men vadå??

  SvaraRadera
 6. Här är det ett väldans ombytligt väder om dagarna nu. Än skiner solen och än står regnet som spön i backen. Tyvärr blir det oftast så att jag ser solen när jag är inne, bestämmer mej för att gå ut, och då öppnar himlens portar sej... SUCK!!

  Svar: Vi ska försöka bevara hela den väggsektionen som de där tapetresterna sitter på. Fast riktigt hur det ska gå till har vi inte kommit fram till ännu... <:-) Smälla upp en plexiglasskiva över hela härligheten, kanske!?

  SvaraRadera
 7. Önskar att jag hade tagit mig ut idag men när jag kom hem från jobbet var jag slut som artist. Brukar bli det när jag jobbat långa dagar men idag har det varit extra mycket på jobbet som tröttat ut mig. Ville ut och fota men istället blev jag sittande vid köksbordet. Jag hjälpte dottern med läxa länge förstås och nu kikar jag lite på bloggar. Orkar inte skriva nåt inlägg ikväll och inte många kommentarer blir det skrivna. Men nu har jag skrivit hos dig iaf :)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 8. Så vackra bilder , så vackert med regndropparna :) Ha det så bra // Anita

  SvaraRadera
 9. Vackra bilder och söt liten insekt där du..ihihh...
  Ha det gott vännen och hoppas solen skiner på dig idag...nu har den kommit fram hos mig :)
  Kram kram Lollo

  SvaraRadera
 10. Visst är luften skön när det regnat? Och växterna får extra fin och "krispig" färg. Det kan bli fina bilder då. Precis som du visar. Bonusen på sista bilden såg jag inte först. Den var inte stor. Men en bonus är en bonus ;)

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 11. Även om det inte kommit så långt hos dig så ser det ut att vara väldigt fint hos dig. Växter efter regn är ju så fina!

  Kram

  SvaraRadera

Tack för att Du skriver en liten rad
Då blir jag så väldigt glad