måndag 11 januari 2016

Rhoddarna fryser....

Roddarna fryser!

Ja, nu menar jag ju inte roddarna....fniss....


.....utan roddisarna...

.....eller man kanske ska säga det riktiga....

rhododendronen
fryser så den krullar ihop sig....

....men jag här i lilla huset vid bjärsjöån....

....jag NJUTER!

Jag säger bara, äntligen har det blivit lite snö och kyla.....men herr´n i lilla huset är inte riktigt lika glad.....

...men jag tänker fortsätta NJUTA av att vintern äntligen har gjort sitt intåg.

9 kommentarer:

 1. Har är tre till som inte gillar snö och kyla. Fast kyla, vi har bara -0,3 idag. Riktigt behagligt. tyvärr är det riktigt grått och känns lite ruggigt - och halt. Och det gillar jag inte alls!
  Santos är äntligen av med sin krage efter 9 veckor. Han slickar inte på op.ärret längre, men i närheten. Han har ju opererat ett litet kisshål mellan pungen och snoppen för några år sen när han fick stenar i blåsan som var svåropererade. Det fungerar jättebra, men han dräller lite omkring sig. På benens insida och på tassarna. Inte alltid, men ibland och det gillar han inte! Så då slickas det innan vi hinner tvätta av honom!!
  VOV, VOV & kram
  Santos & Susie

  SvaraRadera
 2. Här i huset är det jag som skulle kunna vara utan snö och kyla, men maken är jublande glad. Roddisarna ser rätt bra ut. / Britt

  SvaraRadera
 3. Jag kan bara hålla med dig om det, äntligen vinter med snö, kyla, is, slask, frost, halt, broddar, precis så ska en vinter vara.
  Låt den stanna till 'påska', sen får våren komma, naturen mår bättre med varje årstid -väder. Jag gillar ju egentligen inte vintern nu på 'gammledar', hi hi . . . men låt det komma som sig bör. Men det tar tid att komma ut, sen ser man ut som en Michelingubbe när man promenera ute, 'fniss' men okej då !

  Må väl/ Eva

  SvaraRadera
 4. Men fina är de även när de fryser. Tur att de har hittat en strategi att klara kylan.

  SvaraRadera
 5. Nä, det är du och jag och några till som tycker om kylan! Tänk om det hade varit vacker snö också, vår är ju töad och frusen och söndertrasad, liksom.....men det är bättre än inget!
  Kul inlägg, ja, att ro nu är nog inte så kul, bättre vara rhoddis!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Roddisarna ser mer slokande ut hos mig än hos dig. De har sin charm även på vintern, det enda gröna jag har att titta på nu, med snö och -7 grader ute. Jag gillar också snön, fast just nu gör det att "lillan" har lite svårt att förstå varför man ska göra ifrån sig ute när det går lika bra på en tidning inomhus! ;) Fin vovve du har förresten, härligt när de får jobba med det de är gjorda för - jakt.
  Nu längtar jag ärligt talat efter vår och värme, men så länge är det bättre med snö än bara mörkt och slaskigt här på landet!
  Ha det gott!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 7. Jag njuter också när det är vinter, snö och minusgrader, men inte när det är plusgrader och slask som vi haft några dagar. Idag är det kallt och fruset igen :-) Ha en bra dag! /Lotta

  SvaraRadera
 8. Ja, jag njuter också så länge det är lagom kallt. Vill ha ordning och reda med snö och minus på vintern, sol och lagom regn på sommaren.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 9. Ja,nu är det kallt men otroligt vackert ❤️ ...
  /Vinterkram!

  SvaraRadera

Tack för att Du skriver en liten rad
Då blir jag så väldigt glad