onsdag 22 augusti 2012

Sorry.....

Sorry, ja det är väl så man får säga.....det har varit en massa strul....magen mm  har krånglat, men nu så känns det som det är på väg uppför (?) igen....man kan väl inte säga utför , bara för att det går lättare.....men uppför, ja, jag vet inte.....det låter ju som att det skulle vara tyngre...hrmmm....hur som helst så  känns det för tillfället liiiiite lättare :)

Jag är inte vidare värst duktig på att fota....och nu när jag varit hemma från jobbet med en krånglande mage, så har det ju minst av allt varit utomhusfotografering som varit aktuell.....så idag tog jag tag i det hela och försökte mig på lite foton på en del av mina orkidéer.....det sägs ju att man lär så länge man lever....hur som haver så har jag inte fotoshoppat något med bilderna mer än skrivit in mitt namn...och givetvis förminskat pixelstorleken, det är ju så när man bor på  landet, i varje fall här, för vi har verkligen inte alls någon bra täckning för bredband här, använder för tillfället mobilt bredband och jag lovar, det är inte någon hit...och ifråga om ADSL eller vad det nu heter, så lär vi tydligen ligga sist på linjen :(...så med andra ord tar det huuur lååång tid som helst att föra över en enda stackars bild...kanske därför det inte alltid blir så mycket foton....men sedan var det ju det där med fotoshoppingen......den kan jag inte  heller än.....men men den tiden kommer väl....kanske...?
Nog är det väl ändå ganska fantastiskt, det här med orkidéer......de är onekligen ett fantastiskt släkte.....ju mindre vatten och skötsel och andra diverse ting man ger dem, desto mer blommar de och visar upp sig i all sin prakt. Kolla bara in denna läckra brudorkidé, en helt vanlig vit enkel men såååå raffinerad!!! Man kan ju faktiskt tro att jag lagt in bilden uppochner, men si, det har jag inte! När jag lade in fotona i mitt bildgalleri, var jag faktiskt tvungen att gå ut och kolla så det verkligen stämde...bilder kontra foton...och ja, det gjorde det. Jag kan lova, att jag var övertygad om att jag lagt in dem fel, först, men icke sa nicke, allting stämde, så här är de nu! Titta och njut, både av den vita, som ju bara är helt förtrollande och den gula....Jaaa, jag vet faktiskt inte vad jag ska säga....möjligen"TITTA OCH NJUT!"
Försökte lägga upp ytterligare ett par bilder, som jag, det kanske är förmätet av mig att säga, men själv så tycker jag att de var synnerligen läckra.....har nu väntat i över en timma på att de skall överföras, men eftersom jag skall jobba imorgon och det verkar ta ytterligare några timmar, så får det bli en annan gång. Hoppas dessa bilder varit till belåtenhet. Jag tycker i varje fall att brudorkidéen är ett släkte för sig, särskilt som jag inte har någon större hand med inomhusblommor :) Tänk, att man kan få njuta utav naturen och dess skönheter utan att egentligen behöva bry sig, de bara visar upp sig och står där helt galet magnifika och bara visar upp sig!!! Det är onekligen ett slags lycka.

NATTI NATTI!

1 kommentar:

  1. Ja visst är dom häftiga!!!

    Mina blommar också som galna; om det nu beror på att man har dålig hand med blommor så får det väl vara så då :)

    KRAM, söstra mi, hoppas du mår bättre!!! <3

    SvaraRadera

Tack för att Du skriver en liten rad
Då blir jag så väldigt glad