måndag 6 augusti 2012

Regn betyder inomhuslek

När man var liten, fanns det ju aldrig något dåligt väder....och om det någon enstaka gång regnade, så var det nästan lite kul, för då fick man leka inomhus!

Idag var det uppehåll på förmiddagen, så då passade jag på att uträtta lite ärenden, sedan var det lunchdags - idag bestående av egenfångade, nystekta abborrar! Det kan jag lova att det smakade mums! Dessutom benfria, sambon hade filéat dem så fint.

Efter lunch blev det lite ogräsrensning. Jag kan lova att det behövdes, rensat är nog det minsta jag gjort den här sommaren, har istället passat på och njutit de få soldagar som dykt upp :)  Tyvärr kom regnet lite för snabbt så jag hann inte klart, men vad gjorde väl det. Kom på att jag skulle leka lite vid datorn. Hade nämligen fest i lördags för sambon, och då fick han en sådan härligt, ljuvlig bukett. Jag önskar att jag hade hälften av alla de blomstren som fanns i den buketten. Kolla in bara, visst är den ljuvlig!

Tog ytterligare foto,  blev lite nyfiken hur mycket man kan manipulera med bilderna...jag gillar egentligen inte att man ändrar färg och dylikt, utan vill behålla naturligheten i bilden för att man verkligen ska kunna SE de underbara färger som blommor har....men eftersom vädret är som det är, så kunde jag inte låta bli :)

Kolla in den här bilden, fortfarande en och samma bukett på alla foton, men se skillnaden mellan dessa två bilder, visst är det lite småhäftigt att man kan luras så....?Man kan ju nästan luras till att tro att det är helt andra sorters blommor, eller kanske inte sorter, men väl färger på blommorna...
Nu har det slutat regna, så inomhusleken är slut för idag. Hinner nog med att rycka upp ytterligare lite ogräs... :)

Ha det gott, vänner!3 kommentarer:

 1. Åh, härligt att du börjat photoshoppa!!! :D Möjligheterna är oändliga, här är det bara fantasin som sätter gränser!!!

  Lycka till med nästa fotoprojekt, väntar med spänning på att få se!

  KRAMAR från lillasyrran

  SvaraRadera
  Svar
  1. .....Meeeeen???
   Jag har ju inte photo-shop-programmet!!!
   Däremot har jag provat lite annat... :)

   Kram på dig själv, älskade söstra mi :)

   Radera
 2. PhotoFiltre, det är ungefär samma sak som PhotoShops tidigare versioner. Kramiz!

  Syz

  SvaraRadera

Tack för att Du skriver en liten rad
Då blir jag så väldigt glad