måndag 18 juni 2012

Sjukling :-(

Eftersom jag är totalt sängliggandes och inte orkar vare sig gå upp för att äta eller fika, kan inte och orkar inte prata, all must i kroppen försvann ut, i och med att febern kom....:-(    ...men men, som man alltid säger bakom molnen lyser solen, så förvisso kommer även orken tillbaka och febern försvinna ut ur kroppen. Idag har jag iallafall orkat ligga i sängen ed datorn uppkopplad en pytteliten stund, och då fick jag passa på att kika på foton jag tog en annan dag. Då tänkte jag att jag skulle spara dem till en riktigt regnig och tråkig dag, men se, nu passade de ju ännu bättre, för att försöka liva upp mig lite :-/   Tycker att de är ganska läckra, trots allt, även om de är tagna en regnig kväll.....
Finns det inte någon som kan hjälpa mig att komma på vad detta är för sorts träd? Har inte den blekaste aning :-(    Vackert är det iallafall :-)

Nu är det bara att försöka tillfriskna! Ingen hit, precis, att vara sjuk när de första har gått på semester. Tänker på mina arbetskamrater (de klarar sig förvisso utan mig, men jag vet själv när någon är borta från en redan decimerad styrka, hur det upplevs), men vad mer kunde jag göra? Jag har både gurglat mig med saltvatten, käkat tonvis med alvedon, tabletter mot ont i lederna, sovit, sovit, sovit, ja, jag ve faktiskt inte vad jag kunde hittat på mer.....Så, sorry, jobbet, men jag kommer så fort jag kan och är feberfri.
Fram till dess får jag njuta livet på landet på nätet *fniss*

1 kommentar:

  1. Stackars min lilla sjuka syster :( Hoppas du blir bättre snart!

    Fina bilder du har tagit, den med dropen är en riktig fullträff!!! Har inte den blekaste aning om vad det är för ett träd, du kanske kan ta lite fler bilder så man får se storlek och blad osv?

    Älskar dig, systra mi!!! <3 <3 <3

    SvaraRadera

Tack för att Du skriver en liten rad
Då blir jag så väldigt glad